user_mobilelogo

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 60300396. De algemene voorwaarden zijn hier te downloaden (opent in een nieuw venster). Voor de dansreis 2018 zijn bovendien de onderstaande voorwaarden van toepassing.

 • Inschrijven:
  Inschrijving is definitief zodra de aanbetaling van €395 is ontvangen in het geval van een 2-persoonskamer, of €445 in het geval van een 1-persoonskamer. Het resterende bedrag (€500) dient contant te worden voldaan in euro's aan de organisatie tijdens de briefing na aankomst in Havana op 30 augustus 2018.

 • Annuleren:
  Annuleren kan kosteloos uiterlijk 30 juni 2018. Eventuele ontvangen bedragen worden teruggestort. Bij annulering tussen 1 juli en 14 augustus is 50% van de totale reissom verschuldigd. Bij annulering tussen 15 augustus en 30 augustus is 100% van de totale reissom verschuldigd.

 • Reizen:
  Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor een geldige toeristenkaart, een geldig paspoort dat ten minste 6 maanden geldig is na vertrek en een goede reis- en annuleringsverzekering met werelddekking. Controleer bij je verzekeringsmaatschappij of het gehele arrangement ook onder je annuleringsverzekering valt, aangezien je reis uit losse delen bestaat (vlucht, dansarrangement). Bovendien ben je verplicht om een ziektekosten- of reisverzekering te hebben met dekking voor medische kosten bij een door Cuba erkende verzekeraar. Je moet dit kunnen aantonen bij aankomst op het vliegveld.

 • Klachten en calamiteiten:
  Bij calamiteiten of bij klachten over de reis en/of de uitvoering van de overeenkomst zullen wij proberen een passende oplossing te vinden. Zorg er voor dat je je calamiteit of klacht direct kenbaar maakt aan de organisatie ter plekke. Als je niet tevreden bent met de geboden hulp of oplossing maak dit dan direct kenbaar aan de organisatie ter plekke en eveneens schriftelijk binnen 1 week na de uitvoering van de geboden oplossing. Voor klachten en calamiteiten met betrekking tot de vliegreis dien je contact op te nemen met de vliegtuigmaatschappij.

   

------------------------------------ 

De Reis gaat zeker door!

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande informatie. De informatie kan tussentijds wijzigen en is onder voorbehoud van eventuele schrijffouten.

Laatste update: 09-01-2018