user_mobilelogo

De eerstvolgende dansreis zal plaatsvinden zal plaatsvinden van 30 augustus t/m 9 september 2018.

 

Datum dansreis Havana 2018:

CubaTen Salsa & SocialClub Den Bosch en Havanando Zoetermeer organiseren een dansreis naar Havana!! De dansreis zal plaatsvinden van 30 augustus t/m 9 september 2018.

 

Prijs:

De kosten bedragen € 895 p.p. Deze prijs is exclusief vlucht, maar inclusief:

  • 12 uur salsales met eigen Cubaanse danspartner
  • 10 overnachtingen in Havana* in een casa particular inclusief ontbijt
  • Excursies naar Matanzas en Pinar del Rio
  • Excursies om Havana te leren kennen
  • Entree tot feesten en live optredens
  • Transfer van en naar vliegveld bij aankomst op 30 aug. en vertrek op 9 sep.

* de prijs is op basis van 2 personen per kamer. Single rooms ook mogelijk tegen een meerprijs van €150

 

Voor wie?:

Deze reis is voor volwassenen van alle leeftijden en alle dansniveau's! Je hoeft geen cursist van Havanando of CubaTen te zijn om met ons mee te gaan. Ook hoef je helemaal geen danservaring te hebben, de Cubaanse dansdocenten brengen je met liefde de basispassen bij. Je hoeft niet in te schrijven met danspartner en je kunt ook gerust zonder reisgenoot mee.

 

Solo reiziger?:

Het is geen enkel probleem om alleen, zonder reispartner, met ons mee te gaan. Sowieso krijgt iedereen een Cubaanse danspartner dus het maakt niet uit of je in Nederland een vaste danspartner hebt of niet. Deelnemers zijn van alle leeftijden en alle dansniveau's en het wordt ongetwijfeld hartstikke gezellig! Er zijn doorgaans meerdere deelnemers die solo met ons meegaan.


Alleen de lessen volgen of alleen een deel van de reis mee?

Wil je niet  het hele danspakket volgen, maar bijvoorbeeld alleen lessen bij ons volgen of mee met de excursies? Of wil je alleen een deel van de reis mee, bijvoorbeeld omdat je later komt? Neem dan contact met ons op om je precieze wensen te bespreken, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.


Inschrijven en betalen:

Inschrijven voor het volledige pakket is mogelijk tot en met 30 juni 2018. Voor het volledige pakket geldt dat de aanbetaling uiterlijk 30 juli 2018 voldaan moet zijn. Het resterende bedrag (€500) kun je contant aan ons betalen tijdens de briefing na aankomst in Havana. Na je online inschrijving ontvang je automatisch een standaard e-mail ter bevestiging van je registratie. Zodra je betaling is ontvangen ontvang je automatisch een standaard bevestiging van ontvangst van je betaling per e-mail. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op. Op een later tijdstip ontvang je per e-mail de definitieve bevestiging en aanvullende informatie (pdf).

 

------------------------------------ 

De Reis gaat zeker door!

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan bovenstaande informatie. De informatie kan tussentijds wijzigen en is onder voorbehoud van eventuele schrijffouten.

Laatste update: 19-01-2018